• about
  • menu
  • categories
  • Kristeen a Mischa

    Kristeen a Mischa

    Blonďaté holky z malého města, které se před pěti lety nadchly do společného projektu World needs Blondes. Blogu primárně o módě, inspiraci, cestování a lifestylu. Tímto naším online módním deníkem to ale nekončí. Naši kreativitu už nemohly udržet hranice virtuálního světa a sociálních sítí. Na naši kreativitu si teď můžete sáhnout. Vypustily jsme druhý projekt, náš malý splněný sen - WNB clothing. Značku, která nese drzou lehkost nápadů vznikajících cestou z afterparty. Všechnu naši tvorbu od začátku obohacujeme o kapku růžové a porci punku a pro WNB clothing, to platí dvojnásob!

    MODEL´S DIARY II.

     
    Neděle
    Freečko! šla jsem na nedělní bleší trh do centra, protože už od malička zbožňuju všelijaký harampádí, zbytečnosti a staré věci, které v sobě nesou nějakou historii a příběh. Takže jsem si prošla starožitnosti a pouliční prodejce. Jediné co jsem pořídila byly jahody, s očekáváním vaničky jahod za 2.5 jsem dostala kilo, což byla téměř celá taška. No a celý týden jsem jedla spokojeně jahody.
    Jo a byla jsem svědkem již 2, demonstrace, jako kdyby neměli co na práci... xD

    K odpoledni jsem vyrazila s holkama autem na pláž. Jelikož byla celkem daleko, tak jsme poležely opravdu jen chvíli, ale selfie a příjemnou dvacku jsem stihla, takže spokojenost.) Po válečce následovala klasická řecká večeře na pobřeží. Na stůl přinesli číšnícI hromadu naložené zeleniny, řas, hranolků, chleba a tzatziků. Říkám si okej, příjemná lehká večeře a spořádala jsme obstojné množství zdravé stravy. Samozřejmě jsem nevěděla, že se jedná jen o předkrm, následuje kuřecí špíz, rizoto a ještě dezert xD. Domů jsem se pomalu kutálela, před přehlídkou ideální.
    Do noci jsem pro vás ještě tvořila článek, takže nicnedělací neděli jsem prohlásila za produktivní den.)


    Pondělí
    Na rozvrhu pro dnešní den jsem měla 2 castingy, přehlídku a dva castingy potom. Upřímně jsem nebyla nadšená, ba naopak. Na přehlídku jsem se moc těšila, chtěla jsem si jí užít a ne dorazit vyflusaná po předchozích pochůzkách. Jednalo se jen o castingy na e-shopy, tak jsem si frajerka řekla, že prostě jednou nepůjdu a dobře se na tu slávu vyspím. Ha, no a už nikdy takhle hustá nebudu xD.
    Když jsme čekaly na taxík a já psala do agentury, jak mě mrzí, že jsem zaspala, tak mě opravdu nenapadlo co bude následovat. Taxík musel počkat a já běžela na casting s pocitem, že mi uteče přehlídka a holky budou naštvaný, na druhej cast jsem musela samozřejmě také, vzal mě tam taxikář a holky čekaly v autě. Njn, aspoň jsem si vyzkoušela, jak to asi nepůjde!
    Přehlídka Oscara De La Renty se konala mimo Athény, v naprosto úžasném přímořském resortu. Měly jsme mraky volného času i volné wifi, což je pro modelky a věčné instagramátorky ideální stav. Líčení bylo nenápadné s černou linkou nad okem a vlasy nám vyčesali do vysokého ulízlého culíku. Nejednalo se o běžnou módní přehlídku, spíš společenskou akci pro VIP lidi, takže jsme nechodily po mole, ale mezi stoly, kde jsme pózovaly, nechaly se natáčet a fotit. 
    Musím přiznat, ze jsem si to užila a nervózní jsem nebyla ani trochu. Moje finální šaty byly vyměněný za jedny ještě úžasnější, takže pohoda. Šla jsem celkově čtvery šaty a ke každým patřila jiná sada šperků. Šperky a boty byly jedinej důvod, proč bylo v zákulisí během přehlídky celkem husto. Šperky se nesundávají zrovna snadno, nedají se odložit kamkoliv a bot bylo málo, takže je většina holek sdílela... i já jsem svoje dokonalý modrý lodičky musela jedný holce hned po příchodu doslova strhat z nohou. 
    Přehlídka byla dlouhá a my nestihly následující castingy...What a pity!


    Úterý
    Ráno jsem měla focení pro e-shop, které šlo skvěle. V celém ateliéru jsme byla jen já a fotograf, pouštěli jsme hudbu, moc jsem si to užila a příjemně mě to naladilo na zbytek dne. 
    Následující casting se konal snad v nejhorší čtvrti vůbec. Místo bylo opuštěné, očividně připravené k demolici a následné nové stavbě. Během minuty tu projelo přibližně 675 náklaďáků. Prášilo se tu natolik, že jsem nejenom viděla šedě, ale určitě jsem tak i musela vypadat. Řidiči na mě troubili a očividně nechápali jestli jsem šílená, ztracená, nebo co tam holka jako já pohledává. Každopádně tenhle zážitek nebyl zrovna nejhezčí, ale pro mě to byl jeden z nejzajímavějších. 
    Procházela jsem ruiny domů a na ulici nacházela staré hračky, boty, fotografie,.. Působilo to na mě, jako kdyby v téhle oblasti skončil život ze dne na den a to mě hrozně bavilo, představovat si domy a zahrady v plné kráse a přemýšlet nad osudy lidí co tu dřív bydleli. Jsem ráda, že Athény poznávám i z jiných stránek, než jen z tech turisticky nejzajímavějších, je to hrozný dobrodrůůžo.)
    Následovala pauza během které jsem se poprvé koukla do obchodů a koupila si své vysněné šaty z limitované edice Coachella. Měla jsem na ně zálusk už v Čechách, ale nějak to nedopadlo. Prodavačka tady mi sdělila, že je to úplně poslední kousek z téhle kolekce a dost možná i poslední kousek v celém městě a to mě dostalo. TěšÍm se až vám je ukážu,) Následovaly další castingy a odpolední dvacka.
    Poslední casting na svatební šaty se konal až V 8 večer, vše se dalo do pohybu v příjemných devět hodit, abych příjemně zjistila, že nestojí o žádné blondýnky. Tak se větší polovina holek otočila na tenisce a šla spokojeně domů.
    I takhle to může vypadat...


    Středa
    Středa byl první den, kdy jsem se cítila celkem unavená a bez energie. Měla jsem další focení katalogu (pff) a doufala jsem, že to půjde tak lehce jako předešlý den. Málem jsem se proto rozbrečela, když jsem v ateliéru viděla 3 plné štendry, které bylo potřeba nafotit. Podruhé jsem se málem rozbrečela, když mi hairstylistka dvakrát kulmovala a jednou žehlila vlasy a ani jednou nepoužila žádnou termoprotekci. Potřetí, když jsem odcházela a vyzážistka chtěla vrátit umělý řasy xD.
    Naštěstí se jednalo o super tým lidí, jinak si neumÍm představit, jak bych těch 8 hodin zvládla.




    Čtvrtek
    Juchůůů dalšÍ focení super řeckejch bavlněnejch hadrů, overalů a pruhovanejch šatů s krajkou. Na jejich stejnorodé katalogové oblečení už mám trochu alergii, to uznávám. Jediné štěstí bylo, že jsem s sebou měla holku od nás z apartmánu a spolu jsme to nějakým zázračným způsobem zvládly. 
    Jednalo se o devět hodin práce a pro každou 140 kousků oblečení, na každý kousek 3 rozdílné pózy zepředu a jednu zezadu, což dělá i s opakovanými záběry, něco kolem 600 bliknutí světel a cvaknutí foťáku.
    Tenhle den mě naprosto dorazil. Mít job 4 dny za sebou už nikdy nechci.

    Pátek
    Snad vás nedostanu do deprese, když vám popíšu další příšenej den xD. Na první casting jsem si musela vzít taxi, protože jsem danou adresu nemohla zaboha najít, bohužel si nevěděl rady ani taxikář, kterej se během jízdy ptal kolemjdoucích 4x na cestu. Na castu do reklamy na plavky mi téměř ve dveřích řekli, že hledají něco prsatějšího a prdelatějšího, prostě celkově většího a já byla rozčílená, proč mě agentura vůbec na tyhle castingy posílá. 
    Další pochůzka na druhé straně města, metro, bus, vedro na max, šaty v podpaží (zapomněla jsme zmínit, že jsem dnes chtěla být za krásku a vzala si krátké bílé šaty, čehož jsem litovala hned jak jsem vylezla z domu, protože lezly po každém druhém kroku nahoru). 
    Moje chytrá navigace si byla adresou jista, tak jsem jí slepě téměř dva kilometry následovala, samozřejmě špatně, pak jsem se tu štreku vracela, bloudila jak blbeček, nikdo neznal danou adresu a já si řekla, že toho mám jednou provždy dost, že tu nejsem pro to, abych se uhnala. Šla jsem si koupit tričko a na zbytek dne si sednout do kavárny. Zvládla jsem dorazit jen na jeden casting a následující tři chtě nechtě odpískala. Fuck it!
    Výčitky jsem neměla, naopak jsem se pochválila za to, jak jsem byla tenhle týden příjemně produktivní a zasloužím si odpočinek.)


    Sobota
    Konečně den volna, juchůů! Proč si neužít tohle extrémně krásný počasí na pláži? Protože si ho můžeme užít na castingu! Ano, dnes jsem čekala 2 hodiny na castingu na vlasovou show od Welly - čekala jsem tam já a dalších 40 modelek. Ani jsem nepostřehla jak se to stalo, ale najednou vybrali 16, na mě se nikdo ani nepodíval a už jsem mohla jít domů. Jooo stálo to za zrušenou včerejší párty, to určitě xD. Aspoň jsem ochutnala jednu z nejlepších zmrzlin ever, znovu potkala mou kámošku Věru (haha) a domluvila s ní plány na večer. 
    Shrnuto podtrženo, tenhle casting byl snad nejhorší ze všech, nejenom, že jsme ani neměla šanci se ukázat, nejenom, že jsme dlouho čekaly, nebo, že mi to zabilo celou sobotu, ale když jsem šla na záchod, tak mi někdo ze stolu (do koše) uklidil pomerančový fresh a kuřecí toust - den blbec!
    Co se týče večerní párty v luxusním klubu na pobřeží, tak bych si dovolila položit jen jednu otázku. Jaktože mi uteklo, že modelky na akcích pijí zadarmo????!!!?????
    Tequila v rozumné míře střídala vodku a já měla druhej den pořádnej bolehlav.

     
    Neděle
    Hangover, chillout, movies, music,...největší fyzické vytížení bylo asi vylézt oknem u mého pokoje a jít se opalovat na střechu. Mám dojem, že pár sousedů jsem musela pobavit cestou zpátky do pokoje, kdy jsem v plavkách šplhala do okna, které jsem měla pomalu u ramen..
    Jinak v Řecku začíná být už hrozně hot a hlavně v noci mi to leze příšerně na nervy.

    Jo a stromy s pomerančema mě mimochodem nechávaj už úplně chladnou.)

    Stala jsem se všemi uznávaným odborníkem na vaření vajíček v mikrovlnce. Můj kamarád, který tuhle vymoženost nesnáší a vodu na čaj si ohřívá v hrnci, by ze mě měl ohromnou radost.)
     
    Neděle
    Freečko! šla jsem na nedělní bleší trh do centra, protože už od malička zbožňuju všelijaký harampádí, zbytečnosti a staré věci, které v sobě nesou nějakou historii a příběh. Takže jsem si prošla starožitnosti a pouliční prodejce. Jediné co jsem pořídila byly jahody, s očekáváním vaničky jahod za 2.5 jsem dostala kilo, což byla téměř celá taška. No a celý týden jsem jedla spokojeně jahody.
    Jo a byla jsem svědkem již 2, demonstrace, jako kdyby neměli co na práci... xD

    K odpoledni jsem vyrazila s holkama autem na pláž. Jelikož byla celkem daleko, tak jsme poležely opravdu jen chvíli, ale selfie a příjemnou dvacku jsem stihla, takže spokojenost.) Po válečce následovala klasická řecká večeře na pobřeží. Na stůl přinesli číšnícI hromadu naložené zeleniny, řas, hranolků, chleba a tzatziků. Říkám si okej, příjemná lehká večeře a spořádala jsme obstojné množství zdravé stravy. Samozřejmě jsem nevěděla, že se jedná jen o předkrm, následuje kuřecí špíz, rizoto a ještě dezert xD. Domů jsem se pomalu kutálela, před přehlídkou ideální.
    Do noci jsem pro vás ještě tvořila článek, takže nicnedělací neděli jsem prohlásila za produktivní den.)


    Pondělí
    Na rozvrhu pro dnešní den jsem měla 2 castingy, přehlídku a dva castingy potom. Upřímně jsem nebyla nadšená, ba naopak. Na přehlídku jsem se moc těšila, chtěla jsem si jí užít a ne dorazit vyflusaná po předchozích pochůzkách. Jednalo se jen o castingy na e-shopy, tak jsem si frajerka řekla, že prostě jednou nepůjdu a dobře se na tu slávu vyspím. Ha, no a už nikdy takhle hustá nebudu xD.
    Když jsme čekaly na taxík a já psala do agentury, jak mě mrzí, že jsem zaspala, tak mě opravdu nenapadlo co bude následovat. Taxík musel počkat a já běžela na casting s pocitem, že mi uteče přehlídka a holky budou naštvaný, na druhej cast jsem musela samozřejmě také, vzal mě tam taxikář a holky čekaly v autě. Njn, aspoň jsem si vyzkoušela, jak to asi nepůjde!
    Přehlídka Oscara De La Renty se konala mimo Athény, v naprosto úžasném přímořském resortu. Měly jsme mraky volného času i volné wifi, což je pro modelky a věčné instagramátorky ideální stav. Líčení bylo nenápadné s černou linkou nad okem a vlasy nám vyčesali do vysokého ulízlého culíku. Nejednalo se o běžnou módní přehlídku, spíš společenskou akci pro VIP lidi, takže jsme nechodily po mole, ale mezi stoly, kde jsme pózovaly, nechaly se natáčet a fotit. 
    Musím přiznat, ze jsem si to užila a nervózní jsem nebyla ani trochu. Moje finální šaty byly vyměněný za jedny ještě úžasnější, takže pohoda. Šla jsem celkově čtvery šaty a ke každým patřila jiná sada šperků. Šperky a boty byly jedinej důvod, proč bylo v zákulisí během přehlídky celkem husto. Šperky se nesundávají zrovna snadno, nedají se odložit kamkoliv a bot bylo málo, takže je většina holek sdílela... i já jsem svoje dokonalý modrý lodičky musela jedný holce hned po příchodu doslova strhat z nohou. 
    Přehlídka byla dlouhá a my nestihly následující castingy...What a pity!


    Úterý
    Ráno jsem měla focení pro e-shop, které šlo skvěle. V celém ateliéru jsme byla jen já a fotograf, pouštěli jsme hudbu, moc jsem si to užila a příjemně mě to naladilo na zbytek dne. 
    Následující casting se konal snad v nejhorší čtvrti vůbec. Místo bylo opuštěné, očividně připravené k demolici a následné nové stavbě. Během minuty tu projelo přibližně 675 náklaďáků. Prášilo se tu natolik, že jsem nejenom viděla šedě, ale určitě jsem tak i musela vypadat. Řidiči na mě troubili a očividně nechápali jestli jsem šílená, ztracená, nebo co tam holka jako já pohledává. Každopádně tenhle zážitek nebyl zrovna nejhezčí, ale pro mě to byl jeden z nejzajímavějších. 
    Procházela jsem ruiny domů a na ulici nacházela staré hračky, boty, fotografie,.. Působilo to na mě, jako kdyby v téhle oblasti skončil život ze dne na den a to mě hrozně bavilo, představovat si domy a zahrady v plné kráse a přemýšlet nad osudy lidí co tu dřív bydleli. Jsem ráda, že Athény poznávám i z jiných stránek, než jen z tech turisticky nejzajímavějších, je to hrozný dobrodrůůžo.)
    Následovala pauza během které jsem se poprvé koukla do obchodů a koupila si své vysněné šaty z limitované edice Coachella. Měla jsem na ně zálusk už v Čechách, ale nějak to nedopadlo. Prodavačka tady mi sdělila, že je to úplně poslední kousek z téhle kolekce a dost možná i poslední kousek v celém městě a to mě dostalo. TěšÍm se až vám je ukážu,) Následovaly další castingy a odpolední dvacka.
    Poslední casting na svatební šaty se konal až V 8 večer, vše se dalo do pohybu v příjemných devět hodit, abych příjemně zjistila, že nestojí o žádné blondýnky. Tak se větší polovina holek otočila na tenisce a šla spokojeně domů.
    I takhle to může vypadat...


    Středa
    Středa byl první den, kdy jsem se cítila celkem unavená a bez energie. Měla jsem další focení katalogu (pff) a doufala jsem, že to půjde tak lehce jako předešlý den. Málem jsem se proto rozbrečela, když jsem v ateliéru viděla 3 plné štendry, které bylo potřeba nafotit. Podruhé jsem se málem rozbrečela, když mi hairstylistka dvakrát kulmovala a jednou žehlila vlasy a ani jednou nepoužila žádnou termoprotekci. Potřetí, když jsem odcházela a vyzážistka chtěla vrátit umělý řasy xD.
    Naštěstí se jednalo o super tým lidí, jinak si neumÍm představit, jak bych těch 8 hodin zvládla.




    Čtvrtek
    Juchůůů dalšÍ focení super řeckejch bavlněnejch hadrů, overalů a pruhovanejch šatů s krajkou. Na jejich stejnorodé katalogové oblečení už mám trochu alergii, to uznávám. Jediné štěstí bylo, že jsem s sebou měla holku od nás z apartmánu a spolu jsme to nějakým zázračným způsobem zvládly. 
    Jednalo se o devět hodin práce a pro každou 140 kousků oblečení, na každý kousek 3 rozdílné pózy zepředu a jednu zezadu, což dělá i s opakovanými záběry, něco kolem 600 bliknutí světel a cvaknutí foťáku.
    Tenhle den mě naprosto dorazil. Mít job 4 dny za sebou už nikdy nechci.

    Pátek
    Snad vás nedostanu do deprese, když vám popíšu další příšenej den xD. Na první casting jsem si musela vzít taxi, protože jsem danou adresu nemohla zaboha najít, bohužel si nevěděl rady ani taxikář, kterej se během jízdy ptal kolemjdoucích 4x na cestu. Na castu do reklamy na plavky mi téměř ve dveřích řekli, že hledají něco prsatějšího a prdelatějšího, prostě celkově většího a já byla rozčílená, proč mě agentura vůbec na tyhle castingy posílá. 
    Další pochůzka na druhé straně města, metro, bus, vedro na max, šaty v podpaží (zapomněla jsme zmínit, že jsem dnes chtěla být za krásku a vzala si krátké bílé šaty, čehož jsem litovala hned jak jsem vylezla z domu, protože lezly po každém druhém kroku nahoru). 
    Moje chytrá navigace si byla adresou jista, tak jsem jí slepě téměř dva kilometry následovala, samozřejmě špatně, pak jsem se tu štreku vracela, bloudila jak blbeček, nikdo neznal danou adresu a já si řekla, že toho mám jednou provždy dost, že tu nejsem pro to, abych se uhnala. Šla jsem si koupit tričko a na zbytek dne si sednout do kavárny. Zvládla jsem dorazit jen na jeden casting a následující tři chtě nechtě odpískala. Fuck it!
    Výčitky jsem neměla, naopak jsem se pochválila za to, jak jsem byla tenhle týden příjemně produktivní a zasloužím si odpočinek.)


    Sobota
    Konečně den volna, juchůů! Proč si neužít tohle extrémně krásný počasí na pláži? Protože si ho můžeme užít na castingu! Ano, dnes jsem čekala 2 hodiny na castingu na vlasovou show od Welly - čekala jsem tam já a dalších 40 modelek. Ani jsem nepostřehla jak se to stalo, ale najednou vybrali 16, na mě se nikdo ani nepodíval a už jsem mohla jít domů. Jooo stálo to za zrušenou včerejší párty, to určitě xD. Aspoň jsem ochutnala jednu z nejlepších zmrzlin ever, znovu potkala mou kámošku Věru (haha) a domluvila s ní plány na večer. 
    Shrnuto podtrženo, tenhle casting byl snad nejhorší ze všech, nejenom, že jsme ani neměla šanci se ukázat, nejenom, že jsme dlouho čekaly, nebo, že mi to zabilo celou sobotu, ale když jsem šla na záchod, tak mi někdo ze stolu (do koše) uklidil pomerančový fresh a kuřecí toust - den blbec!
    Co se týče večerní párty v luxusním klubu na pobřeží, tak bych si dovolila položit jen jednu otázku. Jaktože mi uteklo, že modelky na akcích pijí zadarmo????!!!?????
    Tequila v rozumné míře střídala vodku a já měla druhej den pořádnej bolehlav.

     
    Neděle
    Hangover, chillout, movies, music,...největší fyzické vytížení bylo asi vylézt oknem u mého pokoje a jít se opalovat na střechu. Mám dojem, že pár sousedů jsem musela pobavit cestou zpátky do pokoje, kdy jsem v plavkách šplhala do okna, které jsem měla pomalu u ramen..
    Jinak v Řecku začíná být už hrozně hot a hlavně v noci mi to leze příšerně na nervy.

    Jo a stromy s pomerančema mě mimochodem nechávaj už úplně chladnou.)

    Stala jsem se všemi uznávaným odborníkem na vaření vajíček v mikrovlnce. Můj kamarád, který tuhle vymoženost nesnáší a vodu na čaj si ohřívá v hrnci, by ze mě měl ohromnou radost.)
    . 10 May 2015 .

    24 comments

    1. Skvělé fotky.. :-) a ty šaty ti moc sluší :-)

      http://wormake.blogspot.cz/2015/05/mala-boure-v-sephore.html

      ReplyDelete
    2. Tedy četla jsem reportáž již z minulého týdne a pobavila stejně jako tato (jen se mi z mobilu nepodařilo odeslat komentář). Asi zase až taková legrace to ve skutečnosti není, nicméně tento nadhled je potřeba, takže držím palce, kočko... Stella

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju Stello, kdyybch tu měla vše prožívat a zažívat bez nadsázky, tak už bych asi byla dávno doma xD

        Delete
    3. That pink dress it's so pretty !
      xoxo,

      atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

      ReplyDelete
    4. Přesně jak je v druhém komentáři - asi je to pěkná fuška a je potřeba hodně nadhledu. Článek opět pobavil, už se těším na další. Tak přeji hezký týden :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju ti!.)
        Fuška to tu celkem je, teď tu byly dvě holky, které to nezvládly a po týdnu odletěly domů..

        Delete
    5. Ta fotka, kde jste všichni...úplně jsem si řekla, jak modelky, fakt krásný holky týjoo. A pk mi došlo, že vlastně fakt modelky jste! <3 Tyhle články jsou fakt nejlepší, jela bych hned, i když to musí být zátěž jak na psychiku tak celkově. Já chciiiii takyyyy, škoda, že mi zbývá těch 10cm :/ :DDD

      ReplyDelete
      Replies
      1. Haha, no věř že já sama se stále za modelku vůbec nepožajuju.)
        Jinak já si taky myslela, že jsem malá a budu maximálně na focení a světe div se, chodím v Řecku po molech xD

        Delete
    6. Na takovém trhu jsem byla v Anglii a řekla bych, že super! :))

      http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

      ReplyDelete
    7. Teda, hltala jsem každé slovo článku!!!:) Vždycky jsem chtěla hrozně být modelka a moc ti tohle závidím, i když, soudě podle tvého článku to zas až taková parádička není a věřím, že bych z toho byla občas pěkně otrávená a taky dost uražená, když by si mě nevybrali:D:D myslím, že by si tenhle článek měli přečíst všechny 13leté holky, co chtějí být modelkami, možná by je to trochu odradilo:D jinak závidím tu párty, pít zadarmo musí být fajn :D užívej si krásnýho počasí, my tady zatím pořád docela mrzneme:(:D
      One blondie life

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju Anet.)
        Já k tomuhle povolání taky vždy hrozně vzhlížela, tak jsem si nakonec řekla, že to opravdu musím zkusit. Musím uznat, že chvílema mě to tu opravdu hrozně vyčerpává. Nejhorší je když opravdu strašně dlouho hledám danou adresu, ptám se lidí okolo, každej mě pošle jinam a já nestíhám, to jsou nejhorší situace. Jinak co se týče párty, tak aspoň minimální odměna za těžce oddřené týdny.)
        Měj se krásně!

        Delete
    8. Super článek, strašně mě bavilo ho číst :) A upřímně nevím jestli ti mám závidět nebo ne, není to taky asi žádnej med :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Moc děkuju, jsem ráda, že se vám články líběj.)
        Věř, že nad touhle otázkou také sama dost často přemýšlím xD

        Delete
    9. Seš tak strašně pozitivní, úplně mi vždy zvednes náladu. Moc moc děkuji
      PS: fotky jsou fakt dokonalé

      http://bisnwhab.blogspot.com

      ReplyDelete
      Replies
      1. To jsem ráda, tady to ani jinak nejde.)

        Delete
    10. Driv jsem touzila po tom taky takhle vycestovat a fotit, nakonec mi nekdy ve 14 rekli, ze mam prijit az nedu mit rovnatka a pozdeji me uz nechteli. I kdyz vysku na to mam vic nez dobrou.. Je zajimavy to takhle cist, ze to neni jen o tom, ze si jedes neco nafotit/ochodit a zbytek dne si uzivas na plazi apod:) tesim se na dalsi clanky!:)

      ClaudiasNewLife

      ReplyDelete
      Replies
      1. To je škoda, možná by ses měla zkusit zeptat v jiné agentuře. Se mnou jedna agentura rozvázala smlouvu, když mi byla asi 17, Nebo 18 s tím, že mě nechtějí, žě jsem moc stará, malá, prdelatá a osvalená. No a pár let potom si mě žádalo celkem hodně agentur, i když na to výšku nemám.
        Jestli je to tvůj sen, tak se ho určitě nevzdávej a ještě jednou to zkus!
        Držím palce.)

        Delete
    11. Člověk by čekal, že sis odjela na takovou dovolenku a ty tam zatím takhle makáš! Drž se, fotky vypadají skvěle, šaty Ti moc sluší <3

      Klára
      NARA // czech fashion blog
      www.natalieklara.blogspot.com

      ReplyDelete
      Replies
      1. No hodně mých kamarádů a známých si myslí, že se jedná o modelkovskou dovolenou, kde holky celý dny jen pařej, druhej den to vyspávaj na pláži a občas si zajdou nafotit nějakej Vogue xD

        Delete
    12. Milujem tieto model diary posty!

      ReplyDelete
    13. Tvůj model´s diary jsem četla poprvé a doslova mě to nadchlo ! Zavist :)

      ReplyDelete
    14. Nechápu jak mi mohly utéct všechny tvoje model's diary! :( taky bych jim asi měla v práci častěji říct fuck off :D Teď je večer, já mám volno, čtu jeden za druhým a nejdu spát dokud to nedočtu celé! Drž se a ať máš více úspěšných dní než těch příšerných..

      ReplyDelete
    15. Mně tahle rubrika tak bavííí <3

      ReplyDelete

    popular posts