• about
  • menu
  • categories
  • Kristeen a Mischa

    Kristeen a Mischa

    Blonďaté holky z malého města, které se před pěti lety nadchly do společného projektu World needs Blondes. Blogu primárně o módě, inspiraci, cestování a lifestylu. Tímto naším online módním deníkem to ale nekončí. Naši kreativitu už nemohly udržet hranice virtuálního světa a sociálních sítí. Na naši kreativitu si teď můžete sáhnout. Vypustily jsme druhý projekt, náš malý splněný sen - WNB clothing. Značku, která nese drzou lehkost nápadů vznikajících cestou z afterparty. Všechnu naši tvorbu od začátku obohacujeme o kapku růžové a porci punku a pro WNB clothing, to platí dvojnásob!

    MODEL'S DIARY I.


    Odlétala jsem v sobotu odpoledne a vše dopadlo dobře až na částečné psychické zhroucení na Ruzyni xD (neee, teď dělám zbytečný drama, ale lítost jsem chvíli cítila.). Do Athén jsem přiletěla večer a se dvěma pojízdnými kufry se vydala hledat metro, nejsem totiž modelka princezna, která se přepravuje jen taxíkem. Metro jsem našla, horší byla cesta na hotel, která byla dlouhá jen něco málo přes kilometr, ale vzhledem k tomu, že chodníky jsou tu v naprosto bídném stavu, moje kufry se každou chvíli zasekly kdesi a mě málem utrhaly ruce, to byla cesta děsivá. 
    Často se nevzdávám, ale tentokrát jsem si v půlce stopla taxíka (i když jsme jich předem pár suverénně odmítla). Takže jsem nakonec s pár mozoly dorazila v pořádku domů. Joo a neměla bych zapomenout zmínit, že moje konečná stanice metra je tak trochu hlavní třída, v sobotu večer tu všichni pařili v klubech, večeřeli a já se mezi nimi prodírala s kuframa a navigací v zubech, haha.
    V neděli jsem se dávala tak trochu do pořádku, zabydlovala se, prošla okolí a naivně šla nakoupit nějaké normální jídlo (do té doby jsem jedla jen sušenky). No ale Řecko není Česko a v neděli je všude zavřeno, proto jsem si koupila burgra a k večeři pokračovala v sušenkách.
    Co mě na první procházce nejvíc zaujalo byly pomeranče/mandarinky volně rostoucí na stromech snad v každé ulici. Ano, koho napadlo, že jsem po nich skákala jak debil, tak se to opravdu dělo a neúspěšně! 
    Z jedné strany tak, z druhé naopak..

    Pondělí - 1.den

    První den jsem měla domluvenou schůzku v agentuře, abychom podepsali smlouvu, seznámili se a já se dozvěděla jak tu všechno chodí.) Nebyla jsem tam jediná, proto se sezení celkem táhlo a já tam strávila 3 hodiny. Hodně naivní představa byla, že mě pak nechají jít domů, projít si město, naučit se jezdit metrem, nebo se konečně pořádně najíst... Závěr byl k překvapení všech takový, že ten den jsem oběhala 6 castingů, skončila jsem v 9 večer naprosto vyčerpaná, upocená a s děsivou vidinou toho, že takhle budou vypadat mé následující dva měsíce.
    Jedno plus, ale ten den měl - konečně jsem doskočila pro mandarinku (to že se mi při tom zapíchla větev do podpaží vem čert).

    1.Otlačeniny z celodenního nošení těžkého batohu, který je sice nadmíru roztomilý, ale nebude patřit k těm nejkvalitnějším.
    2. Když mi nejde otevřít Balsamico...


    Úterý - 2. den
    Ráno jsem měla dva castingy, na druhém mi při natáčení videa oznámili, že vypadám tired (jo, taky doprčic jsem! xD), pak jsem čekala na bus, který nepřijel a vydala se v nehorázným vedru na čtyřiceti minutovou cestu k metru. Po cestě jsem potkala Carrefour a udělala svůj první velký nákup, nacpala batoh a dvě igelitky. Štrádovala jsem si to happy domů. Pffff samozřejmě, že to nebudeš mít tak jednoduché Míšo. Takže jsme se táhla na druhou stranu Athén pro setkarty (taková modelkovská vizitka). 
    Pak jsem hodila nákup domů a chtěla jsem hodit půlhodinovou dvacku, ale z vyčerpání a stresu mi to ani nešlo. Tak jsem po dlouhosáhlém předstírání spánku vstala a vydala se na nácvik módní přehlídky (vyplatilo se včera táhnout na poslední casting). Tam už to vypadalo, jak v nějakém filmu, vedle hlavní haly byly dva ohromné bílé stany plné modelek, vyzážistek, kameramanů a kadeřníků. Byla jsem z toho naprosto nadšená, jen kdyby akce nekončila ve dvě v noci.)

    Na nácvik jsem schytala tuhle super pohodlnou (rozuměj jako nepohodlnou) nádheru!


    Středa - 3.den

    Zdravíčko, máš druhou práci - focení katalogu pro Golden Brands. Ještě jsem toho moc neokusila, ale mám dojem, že focení katalogů nepatří k nejlehčím a nejzáživnějším pracím. Strávila jsme v ateliéru sice jen tři hodiny, ale oblékla jsem přes 30 outfitů a jak robot se jen převlékala a střídala pózy ( škoda, že jich znám asitak 5 xD).
    Po focení jsem jela na přehlídku, kde jsem nekonečně dlouho jen čekala a nic nedělala, až jsme z toho dokonce přestala být nervózní. K večeru nám byly udělány umělé nehty, nalakovány nehty na nohou, upraveny vlasy a make up. Návrhář pro kterého jsem šla já - Vrettos Vrettakos mimojiné obléká i Beyoncé na koncerty. Hodina před začátkem akce by se dala popsat jako naprosté šílenství, kdy se dolazovaly poslední detaily, oblékaly šaty, hledaly boty, natáčely kamery a blikaly foťáky, opravdu jak z filmu. 
    Show se jmenovala Mad Walk a promítal se přímý přenos do televize. Šla jsem jako 3. v pořadí a šlo se mi naprosto příšerně! Měla jsem strašně úzké šaty, šla jsem pomalu, musela jsem dělat malé kroky a podpatky byly tak vysoké, že mi pomalu lámaly nárt. Do zákulisí jsem došla s pocitem, že nebudou s mým výkonem spokojení a světe div se! Jedna holka to pokazila ještě mnohem víc než já a mojí nedokonalý chůze si nikdo ani nevšiml.) Nejsem samozřejmě zlomyslná, holky mi bylo líto, brečela jak želva, ale... Na konci akce šli na molo všichni modelové, všechny modelky, živá kapela, tančilo se, zpívalo a ze stropu lítaly stříbrné třpytky. Oooo jeah, takhle nějak by můj život mohl vypadat!


    Čtvrtek - 4.den

    Tfuj! Mám pěkně zničený nehty, já věděla, že si mám před odjezdem koupit Elle s tím pečujícím sérem:(.
    Oběhla jsem 3 castingy a došla na 4., který se konal snad v nejhezčí části města, jakou jsem doposud viděla. Všude byly luxusní butiky a já zavítala do toho s názvem Oscar De La Renta na casting. Čekalo tu hodně holek a vypadalo to, že fronta se jen tak neposune. Bylo to tak, čekaly jsme opravdu dlouho, jedna zrzavá holčina to nevydržela, vstala a ptá se jestli se jim líbí, jestli ji budou chtít na přehlídku, že už by ráda šla protože má další castingy. Omg, my všechny máme samozřejmě další castingy, ale to neznamená, že se budeme takhle nevhodně chovat. Každopádně vedoucí butiku se nenechala zaskočit, spražila ji s tím, že neví, ať si počká. 
    Mezitím jsem zjistila, že ona zrzečka je Češka (první, co jsme tu potkala) a jmenuje se hmmm XXX (Věra). Po několika holkách jsem byla na zkoušku zavolána já a co nevidím, vedle mě se vynoří Věra s tím, že má být na řadě ona xD. Okej holka, už se na chvíli uklidni, prosím... Takže si zkoušíme šaty obě v jedné kabince a děláme, že jsme kámošky. Vypadá to, že Věra půjde na přehlídce dvoje šaty, ale tým okolo ní se pořád radí a něco se jim nezdá, nakonec věc uzavřou s tím, že jí ještě zavolají. Každá holka by prostě odešla a zkusila štěstí jinde, ale tahle holka začala prodavače, vedoucí, stylistku i fotografa atakovat s dotazem, proč se jim najednou nezdá. Bylo jí řečeno, že mají svoje důvody, ale ona otázku pořád opakovala a mě bylo trapně za ní. Oka, když to musíš vědět, tak nemáš hezký prsty na nohou. 
    Věra: "ale já je můžu do pondělí spravit".
    Paní Oscar De La Renta: "nemůžeš".
    V: "MŮŽU"!
    Paní: "pochop to, pomůže ti jedině operace, pochop to a jdi už"!
    Poprvé a doufám, že i naposled jsme se setkala s tak nevhodným chováním modelky. Její šaty jsem dostala já a k tomu ještě dvoje další. Jsou to přenádherný róby a já nejšťastnější holka v Řecku! Měla jsme co dělat, abych se nerozbrečela.
    Dreams come true...
    Pak jsem pádila na další casting a celou cestu si zpívala.)

    Kdyby někdo zapomněl jak se jmenuju...

    Pátek - 5.den

    Pátek = svátek platilo tak trochu i pro nás, protože jsem měla na celý den jen dva castingy a to je velká paráda. Konečně jsem měla volnou chvíli a chtěla si projít centrum a pár obchodů (potřebuju novej backpack).Dokonce jsem byla svědkem i menšího protestu před zdejší vládní budovou. 
    Každej obchod byl samozřejmě zavřenej, tak jsem navštívila pár pouličních prodejců a prošla nejznámější turistickou trasu na Syntagmě, dala si gyros a koupila pečené kaštany. Konečně jsem se dostala brzy domů a napsala si pár řádků se svými přáteli.)

    Málo preclíků


    Sobota - 6.den

    Rozvrh jsem měla až na druhou hodinu, tak jsem si v klidu udělala ovocnou snídani s jogurtem, přečetla časopis a trochu zacvičila břicho. Měla jsem mít nějaký krátký fototest, tak jsem se těšila, že konečně udělám pár fotek do booku. Když jsem si cestou na metro kupovala kuřecí salát a hrozně healthy sušenku, tak jsem potkala další tři holky, co šly na focení ve stejný čas jako já, ahaaa tak to by mě zajímalo, jak moc super test shooting to bude xD. 
    Na místě čekaly další dvě holky....focení proběhlo tak, že každá téměř dvě hodiny čekala a pak šla na 5 minut fotit portrétovky....pff. Jelikož jsem byla poslední a končila někdy po páté, tak jsem se (poprvé) vykašlala na další casting a šla si nakoupit. Vlastně mě tam dovezl fotograf na Vespě. 
    Dostala jsem se domů brzy, udělala si salát, koukla na film a strávila chvíli na netu. Věřte nebo ne a odmítla jsem párty! Asi už jsme vážně rozumná a zodpovědná (HAHA doufám, že ještě ne.)

    Tohle můžete vidět všude po Athénách, záhadu jsme uzavřela s tím, že je to tréninkové hřiště na famfrpál.)
    Moje nová dokonalá obuv o které se více dočtete na mém instagramu.

    Neděle - FREE
    Měla být nejdřív jen odpočinkový den, ale nakonec se to zvrtlo a já toho dělala tolik, že si vyprávění a fotky nechám až na příští report.)
    Jo a koupila jsme si vajíčka a v mém apartmánu chybí sporák, mám je udělat na kameni, nebo v mikrovlnce?

    Jsem ráda, že jsme vám konečně dopřála vyčerpávající report a doufám, že se vám bude líbit a budete se těšit na ten, který přijde příští týden.)
    Dobrou, M <3

    Odlétala jsem v sobotu odpoledne a vše dopadlo dobře až na částečné psychické zhroucení na Ruzyni xD (neee, teď dělám zbytečný drama, ale lítost jsem chvíli cítila.). Do Athén jsem přiletěla večer a se dvěma pojízdnými kufry se vydala hledat metro, nejsem totiž modelka princezna, která se přepravuje jen taxíkem. Metro jsem našla, horší byla cesta na hotel, která byla dlouhá jen něco málo přes kilometr, ale vzhledem k tomu, že chodníky jsou tu v naprosto bídném stavu, moje kufry se každou chvíli zasekly kdesi a mě málem utrhaly ruce, to byla cesta děsivá. 
    Často se nevzdávám, ale tentokrát jsem si v půlce stopla taxíka (i když jsme jich předem pár suverénně odmítla). Takže jsem nakonec s pár mozoly dorazila v pořádku domů. Joo a neměla bych zapomenout zmínit, že moje konečná stanice metra je tak trochu hlavní třída, v sobotu večer tu všichni pařili v klubech, večeřeli a já se mezi nimi prodírala s kuframa a navigací v zubech, haha.
    V neděli jsem se dávala tak trochu do pořádku, zabydlovala se, prošla okolí a naivně šla nakoupit nějaké normální jídlo (do té doby jsem jedla jen sušenky). No ale Řecko není Česko a v neděli je všude zavřeno, proto jsem si koupila burgra a k večeři pokračovala v sušenkách.
    Co mě na první procházce nejvíc zaujalo byly pomeranče/mandarinky volně rostoucí na stromech snad v každé ulici. Ano, koho napadlo, že jsem po nich skákala jak debil, tak se to opravdu dělo a neúspěšně! 
    Z jedné strany tak, z druhé naopak..

    Pondělí - 1.den

    První den jsem měla domluvenou schůzku v agentuře, abychom podepsali smlouvu, seznámili se a já se dozvěděla jak tu všechno chodí.) Nebyla jsem tam jediná, proto se sezení celkem táhlo a já tam strávila 3 hodiny. Hodně naivní představa byla, že mě pak nechají jít domů, projít si město, naučit se jezdit metrem, nebo se konečně pořádně najíst... Závěr byl k překvapení všech takový, že ten den jsem oběhala 6 castingů, skončila jsem v 9 večer naprosto vyčerpaná, upocená a s děsivou vidinou toho, že takhle budou vypadat mé následující dva měsíce.
    Jedno plus, ale ten den měl - konečně jsem doskočila pro mandarinku (to že se mi při tom zapíchla větev do podpaží vem čert).

    1.Otlačeniny z celodenního nošení těžkého batohu, který je sice nadmíru roztomilý, ale nebude patřit k těm nejkvalitnějším.
    2. Když mi nejde otevřít Balsamico...


    Úterý - 2. den
    Ráno jsem měla dva castingy, na druhém mi při natáčení videa oznámili, že vypadám tired (jo, taky doprčic jsem! xD), pak jsem čekala na bus, který nepřijel a vydala se v nehorázným vedru na čtyřiceti minutovou cestu k metru. Po cestě jsem potkala Carrefour a udělala svůj první velký nákup, nacpala batoh a dvě igelitky. Štrádovala jsem si to happy domů. Pffff samozřejmě, že to nebudeš mít tak jednoduché Míšo. Takže jsme se táhla na druhou stranu Athén pro setkarty (taková modelkovská vizitka). 
    Pak jsem hodila nákup domů a chtěla jsem hodit půlhodinovou dvacku, ale z vyčerpání a stresu mi to ani nešlo. Tak jsem po dlouhosáhlém předstírání spánku vstala a vydala se na nácvik módní přehlídky (vyplatilo se včera táhnout na poslední casting). Tam už to vypadalo, jak v nějakém filmu, vedle hlavní haly byly dva ohromné bílé stany plné modelek, vyzážistek, kameramanů a kadeřníků. Byla jsem z toho naprosto nadšená, jen kdyby akce nekončila ve dvě v noci.)

    Na nácvik jsem schytala tuhle super pohodlnou (rozuměj jako nepohodlnou) nádheru!


    Středa - 3.den

    Zdravíčko, máš druhou práci - focení katalogu pro Golden Brands. Ještě jsem toho moc neokusila, ale mám dojem, že focení katalogů nepatří k nejlehčím a nejzáživnějším pracím. Strávila jsme v ateliéru sice jen tři hodiny, ale oblékla jsem přes 30 outfitů a jak robot se jen převlékala a střídala pózy ( škoda, že jich znám asitak 5 xD).
    Po focení jsem jela na přehlídku, kde jsem nekonečně dlouho jen čekala a nic nedělala, až jsme z toho dokonce přestala být nervózní. K večeru nám byly udělány umělé nehty, nalakovány nehty na nohou, upraveny vlasy a make up. Návrhář pro kterého jsem šla já - Vrettos Vrettakos mimojiné obléká i Beyoncé na koncerty. Hodina před začátkem akce by se dala popsat jako naprosté šílenství, kdy se dolazovaly poslední detaily, oblékaly šaty, hledaly boty, natáčely kamery a blikaly foťáky, opravdu jak z filmu. 
    Show se jmenovala Mad Walk a promítal se přímý přenos do televize. Šla jsem jako 3. v pořadí a šlo se mi naprosto příšerně! Měla jsem strašně úzké šaty, šla jsem pomalu, musela jsem dělat malé kroky a podpatky byly tak vysoké, že mi pomalu lámaly nárt. Do zákulisí jsem došla s pocitem, že nebudou s mým výkonem spokojení a světe div se! Jedna holka to pokazila ještě mnohem víc než já a mojí nedokonalý chůze si nikdo ani nevšiml.) Nejsem samozřejmě zlomyslná, holky mi bylo líto, brečela jak želva, ale... Na konci akce šli na molo všichni modelové, všechny modelky, živá kapela, tančilo se, zpívalo a ze stropu lítaly stříbrné třpytky. Oooo jeah, takhle nějak by můj život mohl vypadat!


    Čtvrtek - 4.den

    Tfuj! Mám pěkně zničený nehty, já věděla, že si mám před odjezdem koupit Elle s tím pečujícím sérem:(.
    Oběhla jsem 3 castingy a došla na 4., který se konal snad v nejhezčí části města, jakou jsem doposud viděla. Všude byly luxusní butiky a já zavítala do toho s názvem Oscar De La Renta na casting. Čekalo tu hodně holek a vypadalo to, že fronta se jen tak neposune. Bylo to tak, čekaly jsme opravdu dlouho, jedna zrzavá holčina to nevydržela, vstala a ptá se jestli se jim líbí, jestli ji budou chtít na přehlídku, že už by ráda šla protože má další castingy. Omg, my všechny máme samozřejmě další castingy, ale to neznamená, že se budeme takhle nevhodně chovat. Každopádně vedoucí butiku se nenechala zaskočit, spražila ji s tím, že neví, ať si počká. 
    Mezitím jsem zjistila, že ona zrzečka je Češka (první, co jsme tu potkala) a jmenuje se hmmm XXX (Věra). Po několika holkách jsem byla na zkoušku zavolána já a co nevidím, vedle mě se vynoří Věra s tím, že má být na řadě ona xD. Okej holka, už se na chvíli uklidni, prosím... Takže si zkoušíme šaty obě v jedné kabince a děláme, že jsme kámošky. Vypadá to, že Věra půjde na přehlídce dvoje šaty, ale tým okolo ní se pořád radí a něco se jim nezdá, nakonec věc uzavřou s tím, že jí ještě zavolají. Každá holka by prostě odešla a zkusila štěstí jinde, ale tahle holka začala prodavače, vedoucí, stylistku i fotografa atakovat s dotazem, proč se jim najednou nezdá. Bylo jí řečeno, že mají svoje důvody, ale ona otázku pořád opakovala a mě bylo trapně za ní. Oka, když to musíš vědět, tak nemáš hezký prsty na nohou. 
    Věra: "ale já je můžu do pondělí spravit".
    Paní Oscar De La Renta: "nemůžeš".
    V: "MŮŽU"!
    Paní: "pochop to, pomůže ti jedině operace, pochop to a jdi už"!
    Poprvé a doufám, že i naposled jsme se setkala s tak nevhodným chováním modelky. Její šaty jsem dostala já a k tomu ještě dvoje další. Jsou to přenádherný róby a já nejšťastnější holka v Řecku! Měla jsme co dělat, abych se nerozbrečela.
    Dreams come true...
    Pak jsem pádila na další casting a celou cestu si zpívala.)

    Kdyby někdo zapomněl jak se jmenuju...

    Pátek - 5.den

    Pátek = svátek platilo tak trochu i pro nás, protože jsem měla na celý den jen dva castingy a to je velká paráda. Konečně jsem měla volnou chvíli a chtěla si projít centrum a pár obchodů (potřebuju novej backpack).Dokonce jsem byla svědkem i menšího protestu před zdejší vládní budovou. 
    Každej obchod byl samozřejmě zavřenej, tak jsem navštívila pár pouličních prodejců a prošla nejznámější turistickou trasu na Syntagmě, dala si gyros a koupila pečené kaštany. Konečně jsem se dostala brzy domů a napsala si pár řádků se svými přáteli.)

    Málo preclíků


    Sobota - 6.den

    Rozvrh jsem měla až na druhou hodinu, tak jsem si v klidu udělala ovocnou snídani s jogurtem, přečetla časopis a trochu zacvičila břicho. Měla jsem mít nějaký krátký fototest, tak jsem se těšila, že konečně udělám pár fotek do booku. Když jsem si cestou na metro kupovala kuřecí salát a hrozně healthy sušenku, tak jsem potkala další tři holky, co šly na focení ve stejný čas jako já, ahaaa tak to by mě zajímalo, jak moc super test shooting to bude xD. 
    Na místě čekaly další dvě holky....focení proběhlo tak, že každá téměř dvě hodiny čekala a pak šla na 5 minut fotit portrétovky....pff. Jelikož jsem byla poslední a končila někdy po páté, tak jsem se (poprvé) vykašlala na další casting a šla si nakoupit. Vlastně mě tam dovezl fotograf na Vespě. 
    Dostala jsem se domů brzy, udělala si salát, koukla na film a strávila chvíli na netu. Věřte nebo ne a odmítla jsem párty! Asi už jsme vážně rozumná a zodpovědná (HAHA doufám, že ještě ne.)

    Tohle můžete vidět všude po Athénách, záhadu jsme uzavřela s tím, že je to tréninkové hřiště na famfrpál.)
    Moje nová dokonalá obuv o které se více dočtete na mém instagramu.

    Neděle - FREE
    Měla být nejdřív jen odpočinkový den, ale nakonec se to zvrtlo a já toho dělala tolik, že si vyprávění a fotky nechám až na příští report.)
    Jo a koupila jsme si vajíčka a v mém apartmánu chybí sporák, mám je udělat na kameni, nebo v mikrovlnce?

    Jsem ráda, že jsme vám konečně dopřála vyčerpávající report a doufám, že se vám bude líbit a budete se těšit na ten, který přijde příští týden.)
    Dobrou, M <3
    . 3 May 2015 .

    21 comments

    1. Článek se mi moc líbil :) těším se zas na další, moc me pobavil hlavně ten famfrpal a vera :D

      ReplyDelete
    2. Super zážitky, myslím, že tieto posty budú baviť veľa čitateľov! Držím palce a teším sa na ďalší článok! :)

      ReplyDelete
    3. Tak tohle je uplně boží článek! Fakt krásně čtivě píšeš, hrozně mě to baví a už se těším na další takový <3 a hodně štěstí ve všem, co tě tam ještě potká!

      ReplyDelete
    4. Super článok, užívaj si to. :)

      Vladies

      ReplyDelete
    5. Super článek Míšo, tohle mě fakt bavilo číst! :) Jsem zvědavá na další fotky, hlavně ty ze zákulisí různých přehlídek nebo focení :) ...hlavně ať se ti tam daří a líbí! :)

      ReplyDelete
    6. Zajímavý článek.. :-) už se těším na další článek :-)
      Zvu tě na můj blog
      http://wormake.blogspot.cz/2015/05/cerne-tecky-jdu-na-vas.html

      ReplyDelete
    7. Jo holka ty si žiješ :)
      Nejvíc věta:"No tak jsem si k večeři dala burgera a večer pokračovala v sušenkách" :D Proč nee :) Ne fakt super, jsi krásná a Řecko ti závidím

      ReplyDelete
    8. Super příspěvek, moc se těším na další. Přeju, ať se ti daří :)

      ReplyDelete
    9. To je prostě nádhera! :)

      ReplyDelete
    10. Zajímavý článek :) budu se těšit na další! :))

      ReplyDelete
    11. skvely clanek;) snad si to tam uzivas a nabiras si zkusenosti:) Neni Oscar de la renta ale Pan?;)

      ReplyDelete
    12. Absolutně nejvíc nejlepší článek! Docela tí závidím (v dobrém slova smyslu). Tohle je myslím jeden z největších snů hned několika holek. Určitě to je šílený, teplo, jídlo, čas apod. Ale šla bych do toho hned a kolik už jsem měla možností!!! Bohužel mám jen pár cenťáků nad zemí. Foť, piš a užívej.
      Achjoooo <3 <3

      ReplyDelete
    13. Super clanek. Recko je nadherny, uzij si to tam!! :-)

      ReplyDelete
    14. skvelý článok :) prvé dni museli byť naozaj ťažké, no super to zvládaš :) krásne fotky, užívaj!
      http://bonesincouture.blogspot.sk

      ReplyDelete
    15. No páni, to je velká zkušenost, ale taky dost vyčerpávající, tak si to užívej, ale buď na sebe opatrná :)

      ReplyDelete
    16. Fakt super článek! I když byl opravdu vyčerpávající, tak mě to moc bavilo číst! :) Taky přeju hodně štěstí, ať se ti daří, vezmou tě na spoustu přehlídek v těch nejkrásnějších šatech a hlavně si to tam pořádně užiješ a nasbíráš milion zkušeností!!:)

      ReplyDelete
    17. Článek mě moc bavil a těším se na další s touhle tématikou! ;-)

      ReplyDelete
    18. Ahoj! Krásné fotky! Nejmenovala se ta slečna zrzka náhodou Klaudie? Smím se zeptat, jaké jsou zhruba výplaty za jedno focení v Athénách?:) jinak já sama modelkuju, nedávno jsem byla v Miláně, tak kdyby tě to zajímalo mám blog s články převážně o modelingu a jídle;)
      www.jojovictus.blogspot.cz

      ReplyDelete
      Replies
      1. Super, určitě se kouknu!
        Jinak zrzka se opravdu jmenovala Věra a s výplatama je to tu špatné vzhledem ke krizi, řekněme, že tu pracuji téměř zadarmo.)

        Delete
    19. Holky moc vám všem děkuju za podporu!
      Jsem ráda, že se článek líbil, slibuju, že vás budu i nadále o všem informovat.)

      ReplyDelete

    popular posts